Weer in beweging

Weer in beweging!

Een jaar geleden werd ik letterlijk en figuurlijk stilgezet, ik kon niet meer lopen. Na een operatie ben ik gestart met een revalidatietraject. Na een intensief jaar van herstel, en zelfreflectie…, kan ik melden dat ik nu in de laatste fase van mijn revalidatie zit en me nu al fysiek beter voel dan hoe ik mij de afgelopen 10 jaar regelmatig heb gevoeld.

En onlangs mocht ik (eindelijk) weer eens een ‘echte’ coachsessie met de paarden begeleiden. En mocht ik ontdekken hoe fantastisch het is om weer te voelen dat dit is waar mijn hart ligt, dat dit is waar ik goed in ben en dat dit is waar ik energie van krijg!

Sinds onze verhuizing, inmiddels al bijna 2 jaar geleden, was er al een wens om mijn bedrijf anders vorm te gaan geven. De afgelopen maanden heb ik veel tijd gehad om na te kunnen denken over mijn passies en doelen, maar ook veel twijfels gehad over mijn zelfstandig ondernemerschap. Maar na het ervaren van de coachsessie van vandaag weet ik dat ik op de goede weg ben!

Ik heb erg veel zin om mijn bedrijf nieuw leven in te blazen en om dat wat voor mij belangrijk is en dat waar ik voor sta nog meer in mijn werkwijze tot uiting te laten komen! De knop is om, ik mag meer zichtbaar worden zodat ik nog meer mensen mag inspireren! Ik nodig jullie uit om mijn social media-kanalen in de gaten te houden. Vanaf nu ga ik regelmatig updates delen over de voortgang, de ontwikkelingen en de inzichten die ik onderweg op mijn pad opdoe.

Of je nu geïnteresseerd bent in mijn persoonlijke reis, professionele diensten of gewoon wilt (bij)praten, voel je welkom!

Ik kijk ernaar uit om weer vol energie en enthousiasme mijn bijdrage te leveren in de wereldvan coaching en persoonlijke ontwikkeling.