Aanbod


Oog voor mens en paardMijn aanbod is zeer breed en divers. Ik ondersteun zowel individuen, organisaties als ruiters en hun paard. De rode draad in al mijn begeleiding is basisvertrouwen. De behoeften van mens en paard, en de ontwikkeling hiervan, staat centraal in mijn werk. Elk persoon en ieder dier heeft bij het ontstaan een aantal behoeften. Als hieraan voldaan is, is er sprake van een stevig basisvertrouwen.


De realiteit is dat in veel gevallen - vooral tijdens de eerste levensjaren- niet aan alle behoeften voldaan is. Gedragskenmerken waar je last van hebt, bij jezelf, binnen je organisatie, of je paard, hebben in veel gevallen te maken met dit basisvertrouwen.


Indivdueel

Ik ondersteun persoonlijke ontwikkeling: bij het opheffen van blokkades, het inzicht krijgen in levensvragen en het herontdekken van je kracht en kwaliteiten. Mijn expertise ligt op het gebied van angt en trauma's. Ik ondersteun bij burn-out en stressklachten, werk met opvoedingsvraagstukken binnen gezinnen en help bij het opbouwen van zelfvertrouwen en weerbaarheid.


Ruiter en paard

Ik begeleid mens en paard om tot een optimale samenwerking te komen. Ook begeleid ik paarden die (onverklaarbaar) probleemgedrag vertonen of angstig zijn. Vaak ligt hier een trauma aan ten grondslag. Ik werk op zowel fysiek als psychisch vlak, met paard en ruiter.


Organisaties

Bij organisaties begeleid ik bij zowel teamontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling binnen een organisatie. Het team van het Multi Disciplinaire Coaching Traject (MDCT) richt zich op wat we in de volksmond een burn-out noemen. No Nonsense Coach maakt deel uit van het MDCT. Het traject is ontstaan door een nauwe samenwerking met een aantal bedrijfsartsen.


Ik help individuen en organisaties graag groeien: groeien bij het ontdekken en herstellen van de eigen kwaliteiten en de kwaliteiten van een team. Dat doe ik met respect en betrokkenheid: vanuit een rijke levenservaring en vanuit verbinding.Maak hieronder een keuze en ontdek mijn aanbod

Ervaringen

''Samen met mijn collega's een middag een cursus gehad bij Anita. Zeer indrukwekkend om dit samen met paarden te doen ( Wat ik als Nuchter Fries niet had gedacht) om als collega's dichter bij elkaar te komen en elkaar beter te begrijpen. Het is zeker een aanrader. Maar als het vanuit het werk mogelijk is zou ik het iets vaker doen dan een middag.''


''Anita is echt een zeer kundig, ontspannen en fijn mens wat alle tijd neemt voor de behandeling, kortom een echte aanrader!''


''Wat een schitterende ervaring! Ik heb er nog steeds een foto van op het bureaublad op mijn laptop. DIt gevoel hou ik nog lang vast! Dankje wel paard! Dankje wel Anita. Bij jou en jouw paarden gebeurt iets.... magisch. Iets wat zeker helend werkt.''


Contact

 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)