Locatie


Locatie


Mijn woon- en werklocatie is een geweldige plek midden in het land. Mooi gelegen in de driehoek Bolsward, Sneek en Leeuwarden en goed bereikbaar.


Met mijn gezin woon ik hier sinds april 2022, en sindsdien zijn we bezig om van deze plek een plek te maken waar wij, onze dieren, maar ook anderen kunnen genieten van de rust en ruimte.


Omdat ik van bos, bomen en planten houd was de eerste stap om deze plek wat groener te gaan maken. Daarna hebben we de serrestal, ooit gebouwd voor waterbuffels, ingericht om te kunnen werken en zijn met onze kudde paarden. En inmiddels zijn we bezig met het creeren van een kantoor, trainingsruimte en een behandel/yoga ruimte met badkamer. In de tussentijd heb ik een ruime stacaravan tot mijn beschikking die dienst kan doen als kantoor, trainingsruimte en overnachtingsplek.


Ben jij nu op zoek naar een ruimte om een cursus te verzorgen of te werken met een klant en/of met paarden, informeer eens naar de mogelijkheden. 


Ook als het je leuk lijkt om samen te werken met het doel om elkaar te versterken om de klant zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, voel je welkom om eens van gedachten te komen wisselen.


Belangrijk voor mij hierbij zijn: respect voor de natuur & alles wat leeft en luisteren naar wat de klant nodig heeft. 

Een eerste impressie...