Ontspanning


Ontspanning


Wat heb jij nodig om te kunnen ontspannen, hetzij mentaal of fysiek. Hoe zou het zijn om even uit je eigen omgeving te kunnen zijn om tijd en rust te ervaren om te doen wat jij wilt zonder verplichtingen richting anderen, even al je rollen los te kunnen laten. En zo te ontdekken wat jij nodig hebt en waar jij blij van wordt. 


Hoe doe ik dat?

Ook al wonen wij op een rustige plek met alle ruimte en rust, ook ik heb regelmatig de behoefte om er even helemaal tussen uit te zijn. Soms om me gewoon even helemaal te focussen op waar ik - in mijn hoofd - mee bezig ben en soms gewoon om even helemaal niets te moeten, gewoon rust en doen waar ik zin in heb en wanneer ik daar zin in heb...


Voor mij is het bos de plek waar ik tot rust kom en weer op kan laden. Hier ben ik dan ook met enige regelmaat te vinden. En dan merk ik telkens weer dat het moeite kost om uit mijn hoofd en van het 'moeten' los te komen. Maar door veel in de natuur te zijn en te bewegen ontstaat er weer ruimte om te voelen en gewoon te zijn!


Wat kan ik jou bieden?

Op onze locatie zijn we nog druk aan het bouwen en verbouwen. Maar als dat straks klaar is, is het mijn wens om - samen met anderen - ruimte te gaan bieden voor overnachtingen, retraites, lichaamsbehandelingen en beweging zoals wandelen of yoga. Een pakket speciaal samengesteld op jouw behoeften!


Maar in de tussentijd is er natuurlijk ook al veel mogelijk! Dus wat heb jij nodig? Laten het me weten en we vinden een oplossing!