Tijd voor bezinning

Tijd voor bezinning

 

Hoe pak jij je rust en zorg je dat je weer tijd hebt voor jezelf?

 

Ik had al weer besloten dat het tijd was om een weekje met de camper naar het bos te gaan. En (ook) deze keer kwam het niets te vroeg… Na een periode van nog even dit en nog even dat doen en regelen en gesprekken voeren die tijd nodig hadden om te bezinken vertrok ik weer naar het bos.

 

Alwaar ik last kreeg van lichamelijke klachten en mijn hoofd alleen nog maar zei ‘ik weet het niet en ik kan het niet’. Met als gevolg dat mijn systeem compleet uitgeschakeld werd en ik plat kwam te liggen. Na letterlijk en figuurlijk mijn ‘shit los te hebben gelaten’ en mijn ‘gal gespuwd te hebben’ ontstond er weer ruimte. Ruimte om gewoon te ZIJN en tot de conclusie te komen dat ik al weer enige tijd geleden een verkeerde afslag op mijn pad heb genomen.

 

En hoe mooi is het als er dan een zwerm ganzen luidkeels over komt vliegen. En niet één keer. Gister toen ik even buiten zat en het begon te regenen en ik hiervoor beschermd werd door een tak net boven mijn stoel (wat al een heel blij gevoel gaf) de eerste zwerm. En vandaag tijdens een wandeling tot twee keer toe! Waardoor ik besloot eens op te zoeken wat daarvan de betekenis zou kunnen zijn. En (w)auw wat was het weer raak:

https://www.inspirerendleven.nl/de-spirituele-betekenis-van-de-gans/

 

Ik ben weer onderweg…

 

#persoonlijkeontwikkeling #verkeerdeafslag #jezelfzijn #bewustzijn