Mijzelf laten zien

Mijzelf laten zien


Mag en kun jij jezelf zijn?


Ik moet bekennen dat ik het heel erg spannend vind om nu mijzelf te laten zien en horen. En ja, ik weet dat er altijd mensen zijn die er ‘iets’ van vinden, maar weten en voelen…


Ik heb het afgelopen jaar geïnvesteerd in diverse marketingprogramma’s om maar te ontdekken hoe ik mijzelf neer zou kunnen zetten zodat de juiste klanten mij zouden kunnen vinden. En ik heb daar zeker veel door geleerd, maar uiteindelijk kwam ik er na mijn zoveelste programma onlangs achter dat ik vooral ook heel veel miste. Veel van het geleerde, of de manier waarop het geleerd werd, paste niet bij wie ik ben.


Dus heb ik besloten dat ik mijzelf wil kunnen zijn! What you see is what you get, No Nonsense, dit is wie ik ben. En dat is ook de persoon met wie je te maken krijgt mocht je er voor kiezen dat ik jou op je pad ga begeleiden.


Ik ben niet de persoon die jou ervan gaat overtuigen dat je bij mij moet komen omdat ik de beste ben. Ik, en een heleboel tevreden klanten met mij, durf overigens wel te zeggen dat ik goed ben in wat ik doe!


Ik ben er van overtuigd dat als ik de juiste persoon op het voor jou juiste moment ben, we elkaar gaan ontmoeten. Mocht dit voor jou nou goed voelen, je bent geheel vrijblijvend welkom voor een kennismaking. En zo niet, dan is dat ook goed, je weet nu in ieder geval een beetje wie ik ben...


#jezelfzijn #goedgenoeg #nononsense #gezienengehoordworden #welkom