Holistisch

Holistisch


Je bent meer dan je denkt!


Ik werk inmiddels al weer heel wat jaren als coach. Met name op het gebied van stress, trauma, zingeving en vitaliteit. En daar waar ik mij eerst vooral richtte op het begeleiden via gesprekken, ontdekte ik al meer hoe belangrijk het is om naar de mens als geheel te kijken. Inmiddels werk ik dan ook al weer een hele tijd deels in mijn paarden kudde, een geweldige toevoeging om bijvoorbeeld dingen die nog niet ‘zichtbaar’ zijn naar boven te brengen.


Maar mijn wens was om na onze verhuizing een totaalpakket te kunnen gaan bieden. Achter dat wat je voelt, ziet, denkt of op een andere manier ervaart, gaat namelijk vaak meer schuil dan op het eerste gezicht waarschijnlijk lijkt.


Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Het één kan niet zonder het ander en een verandering op één niveau beïnvloedt alle andere niveaus.


Dus ben ik ook begonnen met lichaamsgerichte (trauma)therapie. En inmiddels kan ik daar ook een aantal behandelvormen aan toevoegen, zoals Guasha (gezicht, nek en schouders) en Voetreflexmassage. En op het gebied van ontspanning heb ik o.a. een ademhalingstraining (Master your breath) en een YogaNidra docent opleiding afgerond.


Daarnaast ben ik mij op dit moment aan het verdiepen in voeding, door middel van Natuurvoedingsadviseur en Kruidengeneeskunde, de laatste heb ik inmiddels afgerond.


En afgelopen weekend heb ik mijn opleiding tot MyoYin docent mogen afronden, een mooie combinatie van Myofasciale technieken en Yin Yoga.


Kijkende naar de thema’s waar ik met mijn klant aan werk denk ik dan ook dat ik inmiddels een mooi pakket kan bieden om met de mens als geheel te kunnen werken. En daar waar ik het (nog) niet in mijn pakket heb, heb ik inmiddels de eerste mooie samenwerkingen mogen aangaan.


Dus… ervaar jij klachten, hetzij op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel of sociaal vlak? Wellicht kan ik je verder helpen!


#persoonlijkeontwikkeling #holistisch #guasha #yoga #coaching