Gezien en gehoord worden

Gezien en gehoord worden 


En als je dan gezien wordt, zien ze je dan wel zoals je echt bent of zou willen zijn?


Marketing en netwerken, ik zei altijd dat ik hier niet goed in was en dat dit was wat ik het minst leuk vond aan mijn bestaan als zelfstandig ondernemer. Maar na anderhalf jaar, deels zelf gekozen en deels door ziek zijn niet meer volledig meedoen als ondernemer werd mijn wereld wel erg klein. En nu mijn revalidatietraject bijna ten einde is sta ik voor de keuze, ga en wil ik verder als zelfstandig ondernemer of ga ik wat anders doen.


De keuze is ja, ik ga verder met waar mijn hart ligt en waar ik goed in ben. Maar dat betekent dus wel jezelf weer laten zien en horen zodat mensen je weer kunnen vinden. Maar hoe doe je dat dan zonder dat je daarin jezelf of je eigenheid verliest? Ik heb het afgelopen jaar diverse marketingtrainingen gevolgd, maar hoewel ik hier veel van geleerd heb, miste ik toch telkens iets waardoor ik echt mijzelf kon laten zien (en zijn).


En toen kwam het boek ‘Calimeromarketing 3.0’ op mijn pad, waarin staat: ‘iedere ondernemer is dat geworden om bepaalde persoonlijke behoeften in te vullen”. En nu weet ik weer waarom ik ooit zelfstandig ondernemer ben geworden en wat ik hiermee aan waarde zou willen toevoegen en dit heb ik vertaald in mijn missie!


En dus zal ik mezelf gaan laten zien en horen om te laten weten wat ik voor een ander of jou kan betekenen.


#coaching #gehoordengezienworden #jijbentgoedgenoeg #jezelfzijn