Coaching

Coaching  


Wat is voor jou coaching? En wat is die ‘klik’ die er zou moeten zijn…


Voor mij is coachen het, tijdelijk, samen bewandelen van jouw pad. Waarin we de puzzelstukjes gaan zoeken en onderzoeken zodat jij kunt gaan ontdekken wie jij bent en wat jij wilt en hierin keuzes kunt gaan maken.


Wat voor mij hierin enorm belangrijk is is vertrouwen en veiligheid. Alleen dan ontstaat de ruimte om jezelf te kunnen en durven zijn, zowel voor de klant als voor mij als coach. Is dat de klik, ik weet het niet. Voor mij is de klik een gevoel, een volmondig ja tegen het aangaan van een traject samen waarin we eerlijk en zonder oordeel open kunnen staan voor dat wat voorbij gaat komen… no nonsense


En dan, dan gaan we - eventueel samen met mijn paardenkudde - op onderzoek uit naar waar jij vandaan komt. Wat is de invloed geweest van je geboorteproces en je opvoeding op hoe je nu in het leven staat. En gaan we onderzoeken hoe jij de volgende stap of keuze kunt maken op jouw pad!


Ben jij nu ook nieuwsgierig naar waar jou waarden en overtuigingen vandaan komen? En waarom je eigenlijk doet wat je doet..


#coaching #systeem #opvoeding #veilig #betrokken #paarden


Je kunt No Nonsense Coach nu ook volgen op Instagram!