Aanbieding

Aanbieding!

 

Zou jij wel eens willen ervaren wat de paarden jou zouden kunnen vertellen?


Vanwege de herstart van mijn bedrijf na mijn ziekteperiode hoef ik dit jaar geen BTW in rekening te brengen. Dat betekent dat je dit jaar een paardencoach sessie kunt ervaren voor maar € 75,- per uur! Dus zou jij wel eens willen ervaren wat dit voor jou kan betekenen, grijp je kans. Deze aanbieding is alleen dit jaar geldig.

 

Op welke vragen kan dit je onder andere een antwoord bieden:

  • Wie ben ik?
  • Hoe kom ik over op een ander?
  • Waarom loop ik hier telkens tegenaan?
  • Voldoe ik wel aan de verwachting (van een ander)?
  • Ben ik goed genoeg?
  • Is dit het nu?
  • Waarom word ik niet gezien?
  • Waarom kan ik zo moeilijk nee zeggen?


Mijn missie is om door psycho educatie en begeleiding over het effect van je ontstaan, opvoeding en ontwikkeling te voorkomen dat je (weer) vastloopt in je leven en werk. De ontwikkeling van je eigen unieke IK begint al vanaf het moment van je ontstaan. Gedurende de zwangerschap en je opvoeding word je gevormd tot wie je nu bent. Je ontwikkelt normen, waarden en overtuigingen.


Als er gedurende dit proces iets niet helemaal goed verloopt, of als je iets naars meemaakt, kan het zijn dat je overlevingsmechanismen - manieren van omgaan met wat er op je pad komt - hebt ontwikkeld om jezelf staande te houden. Al deze dingen kunnen je belemmeren om te zijn wie je bent. Je raakt erdoor steeds verder van je kern (ik ben) verwijderd.


Ik zet diverse methodieken in bij een paarden sessie, zoals systemisch werken, werken met tijdlijnen, doelen bereiken (en waarom lukt dat soms niet), hechtingsmomenten onderzoeken, en nog veel meer. Afhankelijk van je vraag en wat zich voordoet maak ik hierin een keuze.


Thema's die bij mij centraal staan zijn:

1. Bewustwording: waarom doe ik wat ik doe?

2. Inzicht: wat voor effect heb ik op anderen?

3. Ontdekken: wie ben ik en wat wil ik?

4. Groei: hoe ontwikkel ik me verder? En hoe blijf ik in balans?


En dit alles op een plek midden in de natuur. Een plek waar je gezien en gehoord wordt, waar je jezelf mag zijn en goed bent zoals je bent!

 

Durf jij het aan om een waardevolle stap in je persoonlijke ontwikkeling te gaan maken?


#persoonlijkeontwikkeling #paardencoaching #jijbentgoedgenoeg #jezelfzijn #aanbieding