Overwin je angst

Training 'Overwin je angst (en versterk de samenwerking met je paard)'

 

Herken je dit…

  • Je hebt in je dagelijks leven vaak last van angsten, soms zonder aanwijsbare oorzaak…
  • Het lukt je niet om hiervan af te komen of het wordt alleen maar erger
  • Maar je voelt je altijd wel heel prettig in de omgang met paarden
  • Maar de angst houdt je tegen om optimaal samen te kunnen werken en/of te kunnen genieten van de momenten samen…
  • Of je gaat op wedstrijd en ineens slaat de onzekerheid of de angst toe, je paard neemt dit gevoel over en je verliest de verbinding met je paard

Omschrijving

Het basisvertrouwen wordt al heel vroeg in je leven ontwikkeld en hangt nauw samen met de wijze waarop jij je hebt kunnen hechten. Jouw ontstaan is het eerste (van 7) hechtingsmoment. En door ervaringen gedurende de zwangerschap, je geboorte en (gebeurtenissen tijdens) je opvoeding, wordt dit basisvertrouwen verder opgebouwd of afgebouwd. Angsten zijn vaak terug te voeren op het niet voldoende hebben van dit basisvertrouwen.

 

Traject

We starten met 8 sessies: een intake, een inschaling (met paard), 5 sessies (bij de paarden) en een evaluatiegesprek (1,5 uur per sessie)

 

Voor wie

Volwassenen

- individueel

 

Inhoud

Als coach ben ik gespecialiseerd in onzekerheden, angsten en trauma’s en in het ontwikkelen van het basisvertrouwen bij mensen. Dit zullen we dan ook onderzoeken en van daaruit gaan werken aan herstel, dit doe ik in eerste instantie op mijn locatie en met mijn kudde paarden.

 

Daarnaast gaan we werken aan de samenwerking met je eigen paard. Ook paarden hebben namelijk een aantal behoeften en ieder hun eigen verleden die bepalen hoe sterk hun basisvertrouwen is en hoe ze in het leven staan. Hiervoor kan ik op jouw locatie komen.

 

Prijs

€ 720,- (exclusief 21% BTW)

Exclusief evt. reiskosten (€ 0,20 per km)

 

Wil jij ook graag van je angsten af?

Bel of mail me dan nu! Omdat dit een individueel traject is kunnen de dagen en locaties in overleg vastgesteld worden. We kunnen dus op elk gewenst moment van start. Op de trainingslocatie is er ruimte voor overnachting, waardoor je ook bijvoorbeeld een aantal dagen achter elkaar intensief met het traject bezig kunt zijn. Wat houdt jou nog tegen?

 

Aanmelden of meer informatie

Mail anita@nononsensecoach.nl of bel 06-21 92 87 64

Trainingslocatie Ruurdastate, Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Ervaringen

Via via ben ik bij Anita gekomen en heeft Anita mij gecoacht in het wegnemen van mijn spanning. Het doel was om met mijn merrie te galopperen en in een vreemde ruimte te rijden, dus bijvoorbeeld in een andere bak of op buitenrit. Tijdens de coaching van Anita ben ik er achter gekomen waar de angst vandaan komt en ik ben mezelf gaan dwingen om steeds meer mijn grenzen op te zoeken en duidelijkheid te geven. Door Anita kan ik eindelijk weer lekker galopperen en heb ik zelfs voor het eerst een buitenritje gemaakt. Bedankt, Anita!

 

Contact

 
 
 

 

No Nonsense Coach

 

Waar mens en dier:

  • gezien en gehoord worden
  • zichzelf mogen, kunnen en durven zijn
  • goed zijn zoals ze zijn

 

Met respect en betrokkenheid voor mens en dier begeleid ik bij het (her)ontdekken en herstellen van het eigen unieke ik. No Nonsense, daadkrachtig en inspirerend...

 

 

Algemene gegevens

 

Telefoon: 06-21928764

Adres: Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Mail: anita@nononsensecoach.nl

 

KvK 01102045

BTW NL1918.66.751B01

AGB code 98101166

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Copyright No Nonsense Coach