OntspanningsweekendOntspanningsweekend met paarden


Herken je dit?

  • Je wil rustig de tijd hebben voor jezelf en vult dit graag in met ontspanning en paarden.
  • Je wil er graag even uit met je vrienden of gezin en houdt van rust, ruimte en natuur.
  • Je hebt behoefte aan bezinning.
  • Je hebt ruimte om je heen nodig om iets te verwerken.

Omschrijving

Soms laten we iets dat sluimert -bij onszelf of in ons gezin - voor wat het is, omdat we geen tijd nemen om ervoor te gaan zitten. We rennen onszelf zomaar voorbij in de dagelijkse drukte en nemen soms te weinig tijd voor onszelf. 


En dat is jammer, want in rust ontstaat helderheid. Zie het als een flesje water met zand: als je blijft schudden, blijft het water troebel. Wanneer je het met rust laat, zakt het zand naar de bodem en wordt het water weer helder.  


Gun jezelf die rust en helderheid. Om je verder te ontwikkelen. Om te groeien en stappen te maken of om belemmeringen uit de weg te ruimen. 


Ik kan helpen met bijvoorbeeld energetische behandelingen, coaching met paarden of oefeningen in balans en ontspanning. Wat maar bij jou past. 


Het is ook mogelijk om je eigen paard mee te nemen om samen bezig te gaan met training en/of behandeling van zowel jou als je paard. 

Traject

Zo vaak je wil, maar begin eens met 1 of 2 dag(en) + overnachting.

Voor wie

Voor iedereen die houdt van rust, ruimte, ontspanning en paarden en wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.


Het aanbod is divers:

Een weekend (alleen of met je gezin of vrienden) ontspannen door middel van behandelingen of coaching. Tussendoor is er alle ruimte om je eigen gang te gaan. Ontdek de omgeving lopend, op de fiets of met de kano. Of geniet van de natuur op je eigen terras.


Als een weekend iets te lang voor je is, dan is het ook mogelijk om 1 overnachting te combineren met een dagtraining.


Bij Ruurda State vind je rust, natuur en ruimte. De boerderij is gelegen in de driehoek Bolsward, Sneek, Leeuwarden: landelijk, maar toch binnen tien minuten bij de A7 of in de stad.

Prijs

Locatiekosten Ruurda State: 

Verblijf van 19:00 tot 17:00 de volgende dag, inclusief overnachting, ontbijt, lunch en koffie/thee = € 100,-


Voor training, coaching en of behandeling maak ik een offerte aan de hand van jouw wensen.

Wat houdt je nog tegen?

Gun je jezelf een ontspannen weekend, wil je een ‘probleem’ nu eindelijk actief gaan aanpakken of wil je nu echt eens met jezelf aan de slag? Pak je agenda en bel of mail om een weekend of een dag te reserveren en een programma af te spreken.


Aanmelden of meer informatie

Mail: anita@nononsensecoach.nl of bel: 06-21 92 87 64


Trainingslocatie

Ruurdastate

Kloosterweg 20

8741 KB Hartwerd

www.ruurdastate.nl

Contact