Herken en herstel je eigen ik

Training 'Herken en herstel je eigen IK'

 

Herken je dit:

  • Wie ben ik? Hoe kom ik over op een ander?
  • Waarom loop ik hier telkens tegenaan? Het lukt mij toch niet…
  • Voldoe ik wel aan de verwachting (van een ander)? Ben ik goed genoeg?
  • Waarom word ik niet gezien?

 

Herkenbare gedachten? Wat belemmert jou om te zijn wie je zou willen zijn en wat is hiervan het effect? In hoeverre belemmert dit je in je ontwikkeling, in je plezier in alles wat je doet

Omschrijving

De ontwikkeling van je eigen unieke IK begint al vanaf het moment van je ontstaan. Gedurende de zwangerschap en je opvoeding gebeuren er een heleboel dingen die je vormen tot wie je nu bent. Je ontwikkelt normen, waarden en overtuigingen. Als er ergens gedurende dit proces iets niet helemaal goed gelopen is of als je iets naars hebt meegemaakt kan het zijn dat je overlevingsmechanismen, manieren van omgaan met dat wat op je pad komt, hebt ontwikkelt om jezelf staande te houden.

Al deze dingen belemmeren je om te zijn wie je zou willen zijn en zorgen ervoor dat je steeds verder van je kern (ik ben) verwijdert raakt. Je leeft al meer vanuit ‘je hoofd’ en vind het lastig om ook gebruik te maken van je onderbewuste (je gevoelens/intuïtie).

 

Traject

10 sessies van 1-4 uur:

-5 x groep & 5 x individueel

 

Voor wie

Volwassenen

4-10 deelnemers

 

Inhoud

We gaan werken aan het (her)ontdekken en indien nodig herstellen van je eigen unieke IK. Dit gaan we doen met behulp van paarden, omdat deze je geheel oordeel loos een spiegel voor kunnen houden en kunnen laten zien waar je nog wat zou kunnen veranderen.

Vandaaruit gaan we onderzoeken wat nu jou drijfveer, passie en missie in het leven zijn en hoe je hierbij je bewuste en onderbewuste met elkaar samen kunt laten werken.

 

Als je een eigen paard hebt is het ook mogelijk om de individuele sessies met en bij je eigen paard te volgen.

 

Prijs

€ 720,- (excl.21% BTW)

Individueel traject € 1.080,- (excl.21% BTW)

Exclusief evt. reiskosten (€ 0,20 per km)

 

Wil jij ook graag weer jezelf zijn?

Bij voldoende deelname (5 deelnemers) start deze training begin september. Het is ook mogelijk om deze training individueel te volgen. De prijs voor een individueel traject is

€ 1.080,- exclusief 21% BTW (en exclusief evt. locatie en reiskosten). De locatie en de dagen voor een individueel traject zijn in overleg vast te stellen. Op de trainingslocatie is er ruimte voor overnachting, waardoor je ook bijvoorbeeld een aantal dagen achter elkaar intensief met het traject bezig kunt zijn.

 

Aanmelden of meer informatie

Mail anita@nononsensecoach.nl of bel 06-21 92 87 64

Trainingslocatie Ruurdastate, Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Ervaringen

Contact

 
 
 

 

No Nonsense Coach

 

Waar mens en dier:

  • gezien en gehoord worden
  • zichzelf mogen, kunnen en durven zijn
  • goed zijn zoals ze zijn

 

Met respect en betrokkenheid voor mens en dier begeleid ik bij het (her)ontdekken en herstellen van het eigen unieke ik. No Nonsense, daadkrachtig en inspirerend...

 

 

Algemene gegevens

 

Telefoon: 06-21928764

Adres: Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Mail: anita@nononsensecoach.nl

 

KvK 01102045

BTW NL1918.66.751B01

AGB code 98101166

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Copyright No Nonsense Coach