Herken en herstel je eigen ik

Training 'Herken en herstel je eigen IK'


Herken je dit:

  • Wie ben ik? Hoe kom ik over op een ander?
  • Ben ik goed genoeg?
  • Hoe kan het dat ik hier telkens tegenaan loop
  • Voldoe ik wel aan de verwachting (van een ander)? 
  • Waarom word ik niet gezien?

 

Herkenbare gedachten? Wat belemmert jou om te zijn wie je bent en wat is hiervan het effect? In hoeverre belemmert dit je in je ontwikkeling, in je plezier in wat je doet?

Omschrijving

De ontwikkeling van je eigen unieke IK begint al vanaf het moment van ontstaan. Gedurende de zwangerschap en daarna word je gevormd tot wie je nu bent.


Je ontwikkelt normen, waarden en overtuigingen. Wanneer er ergens gedurende dit proces iets voorvalt, dan kun je overlevingsmechanismen ontwikkelen. Dit doe je om jezelf staande te houden. Die mechanismen zijn de manier geworden waarop jij omgaat met wat er op je pad komt.


Al deze zaken kunnen jou belemmeren te zijn wie je bent. Je raakt erdoor steeds verder van je kern (ik ben) verwijderd. Je leeft meer vanuit ‘je hoofd’ en vindt het lastig om ook gebruik te maken van je onderbewuste (je intuïtie of gevoel).

Traject

10 sessies van 1-4 uur:

- 5 x groep & 5 x individueel


Voor wie

Volwassenen

4 - 10 deelnemers


Inhoud

We gaan werken aan het (her)ontdekken en indien nodig herstellen van je eigen unieke IK. Dit doen we met behulp van paarden, omdat zij je geheel oordeelloos een spiegel voorhouden. De dieren laten je zien waar je aan kunt werken en wat je kunt veranderen.


Vanuit dat gegeven onderzoeken we jouw drijfveer, je passie en missie in het leven en hoe je hierbij je bewuste en onbewuste met elkaar kunt laten samenwerken. 


Als je een eigen paard hebt, is het ook mogelijk om de individuele sessies met en bij je eigen paard te volgen.

Prijs

€ 720,- (excl. 21% BTW)


Individueel traject € 1.080,- (excl. 21% BTW)

Exclusief evt. reiskosten (€ 0,20 per km)

Wil jij ook graag weer jezelf zijn?

Bij voldoende deelname (5 deelnemers) start deze training begin september. Het is ook mogelijk om deze training individueel te volgen. De prijs voor een individueel traject is € 1.080,- exclusief 21% BTW (en exclusief evt. locatie en reiskosten). 


De locatie en de dagen voor een individueel traject zijn in overleg vast te stellen. Op de trainingslocatie is er ruimte voor overnachting, waardoor je ook bijvoorbeeld een aantal dagen achter elkaar intensief met het traject bezig kunt zijn.


Aanmelden of meer informatie

Mail: anita@nononsensecoach.nl of bel: 06-21 92 87 64


Trainingslocatie

Ruurda State
Kloosterweg 20
8741 KB Hartwerd

Contact