Ruiter en paard

Ruiter en paard

 

Waar begeleid ik bij?

Zowel mens als paard zijn levende wezens en beide hebben natuurlijke basisbehoeften, deze vormen de richtlijn in mijn werk.

 

Inmiddels begeleid ik als coach al diverse jaren mensen in mijn praktijk waarvan een van de basisbehoeften niet (volledig) vervuld is, dit kan zich uiten in heel divers gedrag van een gebrek aan zelfvertrouwen tot angst (en meer). Hiervoor zet ik mijn eigen kudde paarden in.

 

Gedurende de jaren is onze kudde aardig uitgebreid, en het lijkt soms alsof wij precies die paarden weten te vinden waar de nodige uitdagingen in zitten. Al een aantal jaren door boerenverstand en vragen aan anderen - met succes - ervaringen opgedaan met het trainen en begeleiden van paarden en de ruiter dus. Daarnaast kom ik regelmatig op wedstrijden, en mag ik mijn dochter - samen met de instructrice - begeleiden in haar training. En hier liep ik aan tegen de wijze waarop ruiter en paard samenwerken en wat hiervan het effect is, op zowel het paard als de ruiter. Voor mij een reden om mij ook verder in de paarden te gaan verdiepen!

 

Wie begeleid ik?

Mijn begeleiding richt zich vooral op die combinaties waarbij (aanwijsbaar) trauma aanwezig is bij mens en/of paard. Of die combinaties die al verschillende dingen uitgeprobeerd hebben om van hun angst af te komen, maar waarbij de angst toch telkens terug blijft keren. De kans is dan groot dat de oorsprong van de angst dieper gaat dan de aanwijsbare gebeurtenis die de angst 'getriggert' heeft.

 

Mijn kracht

Ik kan werken met zowel mens als paard en zowel op het fysieke als het psychische deel bij beide.

 

Mijn wens: ik wil dat zowel mens als paard gezien en gehoord worden. Zowel mens als paard laten ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn, en beide begeleiden tot een optimale samenwerking. Dit doe ik door zowel persoonlijke begeleiding, trauma- & ontspanningsbehandeling (van mens en paard) alsook door trainingen.

 

Maak hieronder een keuze en ontdek waar ik jou bij kan helpen:

Ervaringen

"Anita is echt een zeer kundig, ontspannen en fijn mens wat alle tijd neemt voor de behandeling, kortom een echte aanrader!"

 

"De laagdrempeligheid van de coach sprak zeer aan. De coach is doortastend. Ze komt enthousiast over! De coach gaat de 'confrontatie' niet uit de weg en dit is voor mij erg prettig geweest. Daarbij verliest zij het doel niet uit het oog en stelt gerichte vragen. Dit heb ik als zeer leerzaam ervaren."

 

"Samen met mijn collega's een middag een cursus gehad bij Anita.

Zeer indrukwekkend om dit samen met paarden te doen ( Wat ik als Nuchter Fries niet had gedacht) om als collega's dichter bij elkaar te komen en elkaar beter te begrijpen.

Het is zeker een aanrader. Maar als het vanuit het werk mogelijk is zou ik het iets vaker doen als 1 middag."

Contact

 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)
 

Laatste nieuws

Mijn nieuwe website online!

8 mei 2018 \\ Nieuws

 

En bij een nieuw logo en een nieuw aanbod hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

 

In het verleden had ik voor elk aanbod een eigen website. Maar ik ben gewoon ik, en dat is maar één persoon. Dus wat is dan de meerwaarde van de diverse websites....

 

Na een training positionering bij Chanthal Hagedoorn heb ik opnieuw richting kunnen bepalen. Lees verder..

No Nonsense Coach

 

Waar mens en dier:

  • gezien en gehoord worden
  • zichzelf mogen, kunnen en durven zijn
  • goed zijn zoals ze zijn

 

Met respect en betrokkenheid voor mens en dier begeleid ik bij het (her)ontdekken en herstellen van het eigen unieke ik. No Nonsense, daadkrachtig en inspirerend...

 

 

Algemene gegevens

 

Telefoon: 06-21928764

Adres: Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Mail: anita@nononsensecoach.nl

 

KvK 01102045

BTW NL1918.66.751B01

AGB code 98101166

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Copyright No Nonsense Coach