Begeleiding combinatie

Begeleiding combinatie

 

Herken je dit

Voel je je soms onzeker bij het omgaan met je paard? Loopt je paard over je heen? Begint je paard 'gedragsproblemen' te vertonen? Lijkt je paard niet lekker in zijn vel te zitten? Ontwikkel je angst voor je paard? Krijgen je emoties soms de overhand in de omgang met je paard? Ben je op zoek naar handvaten om de samenwerking met je paard te verbeteren? Raak jij of je paard in de stress als jullie op wedstrijd willen?

 

Wat doe ik

Als coach ben ik gespecialiseerd in onzekerheden, angsten en trauma’s en in het ontwikkelen van het basisvertrouwen bij mensen. Daarnaast heb ik inmiddels enkele jaren ervaring in het werken met paarden met 'gedragsproblemen' en het begeleiden van (wedstrijd) ruiters. Ik heb inmiddels een aantal opleidingen gevolgd om ook met paarden en combinaties te kunnen werken, van CranioSacraal tot RuiterCoach.

 

Met behulp van diverse methodieken, waaronder EMDR , hypnotherapie, werken met delen (voice dialogue) en NLP (neuro linguistisch programmeren) en door middel van het werken met paarden gaan we bezig met herstel van je basisvertrouwen. Daarnaast gaan we werken aan de samenwerking met je eigen paard. Ook paarden hebben namelijk een aantal behoeften en ieder hun eigen verleden die bepalen hoe sterk hun basisvertrouwen is en hoe ze in het leven staan. Hiervoor kan ik op jouw locatie komen.

 

Resultaat

Zowel mens als paard zijn levende wezens, met ieder hun eigen behoeften, emoties en reacties. Door inzicht te krijgen in waar dit nu eigenlijk vandaan komt en wellicht meer inzicht te krijgen in wat je paard je wil vertellen kan een groot deel van jullie communicatiestoornis worden voorkomen. Waardoor er meer ruimte komt voor samenwerking en plezier.

Ervaringen

"No Nonsense Coach heeft mij geholpen met mijn pony. Mijn pony is niet echt makkelijk te noemen. Toen ik haar, vier jaar geleden, net had wilde ze amper draven en ze wilde absoluut niets doen waar ze zelf geen zin in had. Ondertussen zijn wij samen een goede combinatie geworden en rijden we Z dressuur. Hierbij heeft No Nonsense Coach ons geholpen met begeleiding, meditaties en visualisaties.

Ook in het rijden van wedstrijden heeft ze mij geholpen. In het verleden had ik soms best wel last van wedstrijdspanning. Met behulp van verschillende methodieken, waaronder meditaties, heeft ze mij hier vanaf geholpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op wedstrijd betere prestaties neer kan zetten doordat ik meer ontspannen ben en me beter kan focussen."

Contact

 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)
 

No Nonsense Coach

 

Waar mens en dier:

  • gezien en gehoord worden
  • zichzelf mogen, kunnen en durven zijn
  • goed zijn zoals ze zijn

 

Met respect en betrokkenheid voor mens en dier begeleid ik bij het (her)ontdekken en herstellen van het eigen unieke ik. No Nonsense, daadkrachtig en inspirerend...

 

 

Algemene gegevens

 

Telefoon: 06-21928764

Adres: Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Mail: anita@nononsensecoach.nl

 

KvK 01102045

BTW NL1918.66.751B01

AGB code 98101166

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Copyright No Nonsense Coach