Zelfvertrouwen & weerbaarheid

Zelfvertrouwen & weerbaarheid

 

Herken je dit

Voel je je vaak onzeker, onrustig of gespannen in contact met anderen? Of vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen of je grenzen aan te geven? Voel je je vaak eenzaam? Durf je niet om hulp te vragen?

 

Dan kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken.

Zelfvertrouwen ontwikkel je al vanaf dat je nog heel klein bent, op basis van ervaringen die je opdoet. Al vanaf je ontwikkeling in de baarmoeder bouw je aan je basisvertrouwen, de basis voor je huidige zelfvertrouwen. Er zijn een groot aantal oorzaken te benoemen waardoor het niet lukt om voldoende basisvertrouwen te ontwikkelen.

Als je weerbaar bent kun je op een passende manier opkomen voor jezelf. Je kunt dan met respect voor de ander je grenzen trekken. Een belangrijke voorwaarde voor weerbaarheid is een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dus door je zelfvertrouwen te verbeteren word je automatisch ook weerbaarder.

 

Wat doe ik

Ik begin met het toesturen van een uitgebreid intakeformulier dat ik graag retour ontvang voor onze eerste afspraak. Aan de hand van het formulier en het intakegesprek word al veel duidelijk over waar en wanneer er een probleem geweest is in de ontwikkeling van het zelfvertrouwen.

 

Resultaat

Met behulp van diverse methodieken ga ik met jou werken aan herstel van het basisvertrouwen. Door je basisvertrouwen te herstellen kom je weer dichter bij je kern, sta je steviger in je kracht en leer je weer op jezelf te vertrouwen.

 

Ervaringen

"De paarden hebben me verbaasd, wat een overweldigende ervaring. Dit zou ik iedereen aanbevelen, het te laten gebeuren, kijken wat het je brengt. Voor mij ben je een eye-opener geweest. In mijn beleving 'las' je mij in ons eerste contact. Nu kan ik weer verder."

Contact

 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)
 

No Nonsense Coach

 

Waar mens en dier:

  • gezien en gehoord worden
  • zichzelf mogen, kunnen en durven zijn
  • goed zijn zoals ze zijn

 

Met respect en betrokkenheid voor mens en dier begeleid ik bij het (her)ontdekken en herstellen van het eigen unieke ik. No Nonsense, daadkrachtig en inspirerend...

 

 

Algemene gegevens

 

Telefoon: 06-21928764

Adres: Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Mail: anita@nononsensecoach.nl

 

KvK 01102045

BTW NL1918.66.751B01

AGB code 98101166

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Copyright No Nonsense Coach