Individueel

Individueel

 

(Her)ken en herstel je eigen IK

Wie ben ik? Hoe kom ik over op een ander? Waarom loop ik hier telkens tegenaan? Voldoe ik wel aan de verwachting (van een ander)? Ben ik goed genoeg? Is dit het nu? Het lukt toch niet. Waarom word ik niet gezien? Waarom word ik (of mijn kind) gepest? Misschien vraag je je wel af waarom je zo moeilijk nee kunt zeggen?

 

Herkenbare gedachten? Wat belemmert jou om te zijn wie je zou willen zijn en wat is hiervan het effect? In hoeverre belemmert dit je in je ontwikkeling, in je plezier in alles wat je doet?

 

Waar begeleid ik bij?

De ontwikkeling van je eigen unieke IK begint al vanaf het moment van je ontstaan. Gedurende de zwangerschap en je opvoeding gebeuren er een heleboel dingen die je vormen tot wie je nu bent. Je ontwikkelt normen, waarden en overtuigingen. Als er ergens gedurende dit proces iets niet helemaal goed gelopen is of als je iets naars hebt meegemaakt kan het zijn dat je overlevingsmechanismen, manieren van omgaan met dat wat op je pad komt, hebt ontwikkelt om jezelf staande te houden. Al deze dingen belemmeren je om te zijn wie je zou willen zijn en zorgen ervoor dat je steeds verder van je kern (ik ben) verwijdert raakt.

 

Wie begeleid ik?

Ik begeleid zowel jongeren als volwassenen in het (her)kennen en herstellen van hun eigen unieke IK.

 

Maak hieronder een keuze en ontdek waar ik jou bij kan helpen:

Ervaringen

"Anita is echt een zeer kundig, ontspannen en fijn mens wat alle tijd neemt voor de behandeling, kortom een echte aanrader!"

 

"De laagdrempeligheid van de coach sprak zeer aan. De coach is doortastend. Ze komt enthousiast over! De coach gaat de 'confrontatie' niet uit de weg en dit is voor mij erg prettig geweest. Daarbij verliest zij het doel niet uit het oog en stelt gerichte vragen. Dit heb ik als zeer leerzaam ervaren."

 

"Samen met mijn collega's een middag een cursus gehad bij Anita.

Zeer indrukwekkend om dit samen met paarden te doen ( Wat ik als Nuchter Fries niet had gedacht) om als collega's dichter bij elkaar te komen en elkaar beter te begrijpen.

Het is zeker een aanrader. Maar als het vanuit het werk mogelijk is zou ik het iets vaker doen als 1 middag."

Contact

 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)
 

Laatste nieuws

Mijn nieuwe website online!

8 mei 2018 \\ Nieuws

 

En bij een nieuw logo en een nieuw aanbod hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

 

In het verleden had ik voor elk aanbod een eigen website. Maar ik ben gewoon ik, en dat is maar één persoon. Dus wat is dan de meerwaarde van de diverse websites....

 

Na een training positionering bij Chanthal Hagedoorn heb ik opnieuw richting kunnen bepalen. Lees verder..

No Nonsense Coach

 

Waar mens en dier:

  • gezien en gehoord worden
  • zichzelf mogen, kunnen en durven zijn
  • goed zijn zoals ze zijn

 

Met respect en betrokkenheid voor mens en dier begeleid ik bij het (her)ontdekken en herstellen van het eigen unieke ik. No Nonsense, daadkrachtig en inspirerend...

 

 

Algemene gegevens

 

Telefoon: 06-21928764

Adres: Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd

Mail: anita@nononsensecoach.nl

 

KvK 01102045

BTW NL1918.66.751B01

AGB code 98101166

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Copyright No Nonsense Coach