Begeleiding combinatie

Begeleiden combinatie


Herken je dit?

  • Voel je je soms onzeker bij het omgaan met je paard?
  • Loopt je paard over je heen?
  • Begint je paard probleemgedrag te vertonen?
  • Lijkt je paard niet lekker in zijn vel te zitten?
  • Krijgen je emoties soms de overhand in de omgang met je paard?
  • Ben je op zoek naar handvatten om de samenwerking met je paard te verbeteren?
  • Raak jij of je paard in de stress als jullie op wedstrijd willen?

 

Wat doe ik

We gaan werken aan de samenwerking met je paard. Ook paarden hebben een aantal behoeften. Ieder dier heeft zijn eigen verleden en dat bepaalt hoe ze in het leven staan. En hoe sterk hun basisvertrouwen is. 


Als coach ben ik gespecialiseerd in onzekerheden, angsten en trauma’s en in het ontwikkelen van het basisvertrouwen bij mensen. Daarnaast heb ik inmiddels enkele jaren ervaring in het werken met paarden met gedragsproblemen en het begeleiden van (wedstrijd)ruiters.

Voor de coaching kan ik op jouw locatie komen.

 

Resultaat

Terug naar samenwerking en plezier! Dat is het doel. Door inzicht te krijgen in wat je paard je wil vertellen, verbeterd een groot deel van jullie communicatie. 


Waar werk ik mee?

Ik heb inmiddels een aantal opleidingen gevolgd om ook met paarden en hun ruiter te kunnen werken, van CranioSacraal tot RuiterCoach.


Met behulp van diverse methodieken, waaronder EMDR, hypnotherapie, werken met delen (voice dialogue) en NLP (neuro linguïstisch programmeren) en door middel van het werken met andere paarden gaan we bezig met herstel van je basisvertrouwen. 


Ervaringen

''No Nonsense Coach heeft mij geholpen met mijn pony. Mijn pony is niet echt makkelijk te noemen. Toen ik haar, vier jaar geleden, net had wilde ze amper draven en ze wilde absoluut niets doen waar ze zelf geen zin in had. Ondertussen zijn wij samen een goede combinatie geworden en rijden we Z dressuur. Hierbij heeft No Nonsense Coach ons geholpen met begeleiding, meditaties en visualisaties.''


''In het rijden van wedstrijden heeft ze mij geholpen. In het verleden had ik soms best wel last van wedstrijdspanning. Met behulp van verschillende methodieken, waaronder meditaties, heeft ze mij hier vanaf geholpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op wedstrijd betere prestaties neer kan zetten doordat ik meer ontspannen ben en me beter kan focussen.''

Contact

 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)