Zelfvertrouwen & weerbaarheid

Zelfvertrouwen & weerbaarheid


Herken je dit?

Voel je je vaak onzeker, onrustig of gespannen in contact met anderen? Of vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen of je grenzen aan te geven? Voel je je vaak eenzaam? Durf je niet goed om hulp te vragen?

 

Dan kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken.

Zelfvertrouwen ontwikkel je al op jonge leeftijd, op basis van ervaringen die je opdoet. Al vanaf je ontwikkeling in de baarmoeder bouw je aan je basisvertrouwen; de basis voor je huidige zelfvertrouwen. Er zijn veel oorzaken te noemen waardoor het niet lukt om voldoende basisvertrouwen te ontwikkelen.


Als je weerbaar bent kun je op een passende manier opkomen voor jezelf. Je kunt dan met respect voor de ander grenzen trekken. Een belangrijke voorwaarde voor weerbaarheid is een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dus door je zelfvertrouwen te verbeteren word je automatisch ook weerbaarder.

 

Wat doe ik?

Ik begin met het toesturen van een uitgebreid intakeformulier dat ik graag voor onze eerste afspraak retour ontvang. Aan de hand van dit formulier en het intakegesprek wordt al veel duidelijk over de ontwikkeling van het zelfvertrouwen.

 

Resultaat

Met behulp van diverse methodieken ga ik met jou werken aan herstel van het basisvertrouwen. Door je basisvertrouwen te herstellen, kom je weer dichter bij je kern, sta je steviger in je kracht en leer je weer op jezelf te vertrouwen.


Ervaringen

"De paarden hebben me verbaasd, wat een overweldigende ervaring. Dit zou ik iedereen aanbevelen, het te laten gebeuren, kijken wat het je brengt. Voor mij ben je een eye-opener geweest. In mijn beleving 'las' je mij in ons eerste contact. Nu kan ik weer verder."Contact

 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)